Verzekeringscontracten

Search

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt er voor dat de verzekerde geen inkomensverlies lijdt op een moment van arbeidsongeschiktheid. Het zijn vooral zelfstandigen, freelancers en vrije beroepen zoals advocaten die een dergelijke verzekering nemen.

lire plus »
verzekeringen voor bedrijven

Verzekeringen voor bedrijven

Er zijn tal van verzekeringen voor bedrijven. Deze zijn soms dezelfde als voor particulieren. Gewone burgers sluiten ook een diefstalverzekering of een brandverzekering af om zich te beschermen tegen bepaalde risico’s. Ondernemingen lopen ook gevaar om slachtoffer te worden van een diefstal of een brand.

lire plus »

Transportverzekering

Bedrijven vervoeren vaak dagelijks goederen. Dit gebeurt op alle mogelijke manieren: Over de weg, per trein, door de lucht en zelfs per schip over het water. Soms gebeurt dit met het eigen materiaal maar vaak zal een bedrijf deze taak uitbesteden. Op welke manier het transport ook gebeurt, de risico’s zijn altijd de moeite om rekening mee te houden en uzelf er tegen te beschermen. Dit kan dankzij de transportverzekering.

lire plus »

Hospitalisatieverzekering

Jaarlijks belandt 10 procent van alle Belgen in het ziekenhuis. Hij of zij krijgt dan te maken met soms torenhoge ziekenhuiskosten. Denk maar aan alle zaken die je moet betalen zoals de kamer, het bed, de geneesmiddelen, de erelonen, de nabehandeling. Niet iedereen heeft de financiële slagkracht om deze kosten allemaal te dragen.

lire plus »

Arbeidsongevallenverzekering

Het is een oud cliché maar een ongeval is snel gebeurd. Zeker op werkvloeren kan een seconde onoplettendheid genoeg zijn. Daarom dat een arbeidsongevallenverzekering verplicht is in België. Een AOV verzekert de werknemers tegen mogelijke ongevallen op de werkvloer en onderweg tussen de woon- en de werkplaats. Elke zelfstandige werkgever die personeel in dienst heeft, is verplicht deze verzekering te nemen. Van zodra deze werknemer aan RSZ onderworpen is, dient hij verzekerd te worden door zijn werkgever. Zelfs een tijdelijke werkkracht, een vakantiewerker of uw poetsvrouw die bij u thuis komt, dient een dergelijke verzekering te hebben.

lire plus »

Autoverzekering

Een autoverzekering is een polis voor iedereen die een gemotoriseerd voertuig op de openbare weg brengt. Het is eigenlijk een verzamelnaam voor allerlei verzekeringen. Enerzijds is er de burgerlijke aansprakelijkheid die de schade aan derden vergoedt, anderzijds is er de omnium die alle schade verzekert. Daarnaast zijn er nog enkele aanvullende modules. In België is het verplicht om een autoverzekering te hebben.

lire plus »
Wij kunnen u helpen verzekeraars, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een verzekeraars ?