Definitie

Search

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt een ondernemer zijn bedrijf tegen de financiële gevolgen van veroorzaakte schade aan derden als gevolg van de beroepsactiviteiten. Het kan vergeleken worden met de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering. De schade kan veroorzaakt zijn door de ondernemer zelf, werknemers, freelancers of consultants.

lire plus »

Rechtsbijstand

De verzekering voor rechtsbijstand is niet zo bekend bij het brede publiek. Ze kan nochtans heel nuttig zijn in veel gevallen. Uw rechten laten verdedigen kan namelijk een heel dure aangelegenheid worden. Zo duur dat mensen soms de stap naar een gerechtelijke procedure niet durven zetten uit angst voor een financiële kater. Dankzij de rechtsbijstandverzekering wordt de kans op zo een kater veel kleiner. Het principe is eenvoudig. Bij een geschil verdedigt de verzekeraar uw rechten. Als het nodig zou zijn om naar de rechtbank te gaan dan zal de verzekeraar niet enkel de advocaat maar ook de gerechtskosten betalen.

lire plus »

Kredietverzekering

Betalingsuitstel geven aan klanten is in veel sectoren schering en inslag. Maar dat gebeurt niet zonder risico’s. Zeker als het om grote bedragen gaat of de klant in het buitenland zit. Om het risico te beperken kan een onderneming een kredietverzekering nemen.

lire plus »
Wij kunnen u helpen verzekeraars, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een verzekeraars ?